Søk

World Cup Holmenkollen - NEXT

Kombinert er en sport som er sammensatt av to grener; langrenn og skihopp. Holmenkollen har spilt en viktig rolle i kombinerthistorien, da det i 1892 for første gang ble arrangert et kombinertrenn i nasjonalanlegget. 06.-08. mars kan du se verdens beste kombinertløpere i aksjon, med Heming-gutten Jarl Magnus Riiber i spissen. Han har i år skrevet historie med sine 13 verdenscupseire på én vinter, som første man i verden. Like bak kommer de norske konkurrentene på løpende bånd, med hele fire nordmenn i topp fem i verdenscupen sammenlagt.

Kombinertgutta leverer så til de grader sportslig, men de har vært skuffet over publikums oppmøte under renn. Det er viktig at alle som går i Kollen føler seg verdsatt og prioritert. Nettopp derfor skal vi bli litt bedre kjent med hvem idrettsstjernene som går i Kollen i mars egentlig er.


Jarl Magnus Riiber

Jarl Magnus Riiber er 22 år gammel, kommer fra Oslo og representerer Heming. Holmenkollen er hans hjemmebane. Han er regjerende verdensmester i normalbakke + 10 km og 4×5 km stafett + normalbakke. Riiber ble også første nordmann som vant kombinerttrippelen sammenlagt i Seefeld i 2020. Han har allerede skrevet seg inn i historiebøkene som den mestvinnende i verdenscupen på en vinter, og har vunnet verdenscupen sammenlagt i år.


Jens Lurås Oftebro

Jens Lurås Oftebro er 19 år gammel, kommer i fra Bærum og representerer IL Jardar. Han har gjort det meget bra på juniornivå og tok blant annet bronsemedalje i lagkonkurranse under VM i Sveits i 2018. Til å bare være 19 år har han gjort en maktdemonstrasjon i verdenscupen og ligger nå sammenlagt på fjerdeplass.


1 visning

© 2020 Kollenhopp, 0787, Oslo, Kongeveien 5, Norway

ORGANISASJONSNR.

986257217