Søk
  • Kollenhopp

Sander Vossan Eriksen sikret kvoteplass

Sander Eriksen fortsetter å imponere på internasjonalt toppnivå. Under helgens COC i Wisla (Polen) sikret han kvoteplass til Norge, kun slått av tyske Martin Hamann begge dager.

Norge kan dermed stille med en ekstra utøver i første perioden i World Cup-sesongen 2020/2021. Sander, som har gått på WANG toppidrett, er nok en av de heteste kandidatene til å ta i bruk denne plassen og er rett og slett ON FIRE denne sesongen.


3 kjappe med Sander Eriksen:


Er du fornøyd med resultatene og hoppingen din i helgen?

- "Jeg er veldig fornøyd, resultatene var kjempe gode. Selv vet jeg at jeg fortsatt har bedre hopp inne så kan bli en morsom vinter hvis jeg fortsetter å hoppe som nå og å få ut mine beste hopp."


Ser du frem mot vintern og er klar for deltagelse i World Cup?

- "Ser veldig frem mot vinteren. Sommeren har vært bra, så er bare å fortsette å jobbe så blir det en god vinter. Blir jo debutering i world cup, så det blir spennende. Men er alltid klar for nye utfordringer, så gleder meg masse."


Er du fornøyd med jobben som ble lagt ned sa langt på hjemmebane og teamet rundt deg?

- "Jeg er utrolig fornøyd. Har et flott støtteapparat med trenere, venner og familie tett rundt meg hele tiden. Jobben jeg klarer å legge ned med disse rundt meg er god."


Resultater:

Lørdag & Søndag

PHOTOCREDITS: Anders Ladehaug

23 visninger

© 2020 Kollenhopp, 0787, Oslo, Kongeveien 5, Norway

ORGANISASJONSNR.

986257217