Søk
  • Kollenhopp

NC Lillehammer - Westerheim rett bak Johansson

Den første skikkelige Norgescuphelgen for året foregikk på Lillehammer i helga. Både guttene og jentene var spente på å endelig konkurrere igjen etter en lang treningsperiode. Et knirkefritt arrangement ble arrangert i et flott vær.

En flyvende Bækkelagsgutt En av de som imponerte mest var Oscar Westerheim, som tok seieren i elite på lørdag og en meget imponerende andreplass rett bak selveste Robert Johansson på søndag. "Det var en helt super helg", sier en fornøyd Westerheim. "Det var veldig deilig å konkurrere igjen, og fint at omtrent alle de beste var til stedet. Det var strøkent å vite at jeg ligger godt ann til vinteren", sier en stolt og motivert Westerheim. "Det har vært en lit rar periode i det siste, men jeg har klart å holde motivasjonen oppe og trene like godt som alltid. Jeg har hatt litt mer fokus på teknikk i år og jobbet mye med helheten i bakken, og det har gitt resultater."


En annen lagkamerat som også har vist stigende form er Richard Haukedal. Han leverte to seiere i a-klassen og begynner å nærme seg nivået han hadde da han var konstant i toppen av COC for noen år siden. Rett bak han i klassen fulgte Christian Røste Solberg, som også viste hopping på høyt nivå.

Den store overraskelsen Den som uten tvil leverte karrierebeste var vår gærning, Sindre Jørgensen. Han hoppet godt på lørdag, men enda bedre i eliteklassen på søndag. Han klinte til og kom på tredjeplass etter to vanvittige skihopp. Det er morsomt å se at det kommer noen unggutter bakifra som kan leke seg i toppen av eliteklassen.

De yngste juniorene leverte Selv om de har mye å lære og tidvis gjør noen ting som kanskje ikke er heeeelt gunstig, så var det flere av de yngste utøverne som viste gode hopp i løpet av helga. Fabian Østvold tok med seg seieren i C-klassen på søndag og kunne også vunnet på Lørdag hvis han hadde valgt å stå på beina. Martin Opssahl fikk til en del gode hopp, og Nicolai Sundal kjørte en tidlig saltovariant. Alt i alt, var det morsomt å konkurrere igjen og møte de andre teamene, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Resultater:

Lørdag & Søndag


128 visninger

© 2020 Kollenhopp, 0787, Oslo, Kongeveien 5, Norway

ORGANISASJONSNR.

986257217